top of page


repetities

Wij repeteren elke dinsdagavond
van 20.00 tot 22.00 uur.

Voor en na de repetitie
en tijdens de pauze is er tijd
voor gezelligheid.


 

Locatie

dorpshuis de stek

Op den Hoef 36
GROOTEBROEK

contactpersonen


Piet Buysman
pietbuysman@hotmail.com

Annecatrien de Wit
annecatriendewit@gmail.com

WAAR ZIJN ZE TOCH, DIE MANNEN?

Projectkoor Young Forever naarstig op zoek naar mannen

De opkomst van potentiële nieuwe leden was overweldigend, de afgelopen weken. Op 9 en 16 januari had Projectkoor Young Forever open repetities aangekondigd en er werd gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de stem te laten horen bij dit gemengd koor uit Grootebroek. Er waren echter voornamelijk vrouwen die zich aanmeldden.

Young Forever was blij verrast door zoveel belangstelling en enthousiasme, maar constateerde ook een disbalans tussen de vrouwen- en herenstemmen. Om een gemengd koor en de arrangementen goed tot hun recht te laten komen, is deze balans noodzakelijk. Daarom is Young Forever dringend op zoek naar heren.

Onderscheidend

Young Forever is een koor dat zich onderscheidt van andere koren omdat er iedere twee jaar een nieuw project wordt opgestart. Twee avonden worden de shows, inclusief eenvoudige choreografieën opgevoerd in schouwburg Het Park in Hoorn voor een enthousiast en trouw publiek.

Uit het hoofd

De teksten worden uit het hoofd geleerd, omdat dat de dynamiek en de interactie met dirigent en publiek ten goede komt.

Noten kunnen lezen is een pré, maar niet noodzakelijk. Alle partijen kunnen worden ingestudeerd m.b.v. mp3-tjes die worden ingespeeld door Alex Hijlkema, de dirigent.

Welkom

Bij Young Forever is er een mooie balans tussen serieus instuderen en gezelligheid. Vele leden zijn ook al jaren lid van dit koor, maar voor nieuwe leden, vooral mannen, is er een warm welkom.

Dus; Mannen, meld je aan!

 

annecatriendewit@gmail.com of pietbuysman@hotmail.com

bottom of page